5 Temmuz 2013 Cuma

Selam Filmi 720p İzle


selam-hd-izle.jpg

Selam Filmi izle,Selam Filmi hd izle,Selam Filmi tek link izle,Selam Filmi 720p,Selam Filmi direk izle – Yurt dışındaki Türk okullarına öğretmenliğe gitmiş 3 gencin dramatik hikayesinin işlendiği film mart ayının sonlarında vizyona girecek. Vizyona girdikten kısa bir süre sonra da sitemizdeki yerini alacaktır.

Öğretmenlik ve eğitim aşkı ile yanan 3 gencin ailelerini , sevdiklerini ve hayatlarını geride bırakarak farklı ülkelerde öğretmenlik yapmalarını anlatan Selam Filmi 29 Mart 2013 tarihinde vizyona girecektir. Harun, Zehra ve Adem Türkiye’de eğitimlerini tamamlamış üç öğretmen adayıdır. İçlerindeki eğitim aşkı ve inançları onları yurt dışındaki okullara yönlendirmiştir. Adem evlidir ve yakın zamanda çocuğu olacaktır. Ama o herşeyi arkada bırakarak Bosna’ya öğretmenlik yapmaya gitmeyi tercih etmiştir. Zehra ve Harun ise birbirlerini deli gibi seven iki aşıktır. Ancak içlerindeki aşk onları ayıracaktır. Zehra Afganistan’a Harun ise Afrika’ya Senegal’e öğretmenlik için gitmiştir.

SELAM FILMI HD IZLE


Üç gencin hayatlarını geride bıraktıkları dramatik hikayelerini anlatan selam filmi izlenilesi bir film olmuş. Gittikleri yerlere dostluğu , barışı götürmeyi ilke edinmiş bu üç genç bakalım hayatlarının geri kalanında neler ile karşılaşacaklar. Filmin DVD’si çıktıktan sonra sitemizdeki konusu güncellenecektir. Selam filmi tek parça izle seçeneği aktif olacaktır. Herkese iyi seyirler.






Selam Filmi 720p İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder