27 Temmuz 2013 Cumartesi

Evrenin Askerleri 4 İntikam Günü Türkçe Dublaj Full HD izle


evrenin-askerleri-intikam-gunu

Evrenin Askerleri 4 İntikam Günü izle – Başrollerinde Dolph Lundgren, Jean-Clude Van Damme gibi Hollywood’un iki önemli ismini barındıran Evrenin Askerleri filmi serinin son filmi olan İntikam Günü ile karşınızda. Film birçok takipçisi olan önemli aksiyon filmlerinden bir tanesidir. Daha önce Türkçe altyazılı olarak sitemizde bulunan film Türkçe dublaj olarak tekrar karşınızda.
Gişede birçok aksiyon filmini geride bırakan Evrenin Askerleri’nin son filmi İntikam Günü vizyona 3D seçeneği ile girmiştir. Tabiki sitemizde 3D desteği bulunmamaktadır. Yönetmenliğini John Hyams’ın yaptığı Evrenin Askerleri İntikam Günü Türkçe dublaj izleme seçeneği ile sitemize eklenmiştir.
Hd Film İzleme siteniz updatefilm.gen.tr iyi seyirler diler.Evrenin Askerleri 4 İntikam Günü Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2012 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5.1 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Dolph Lundgren, JeanClude Van Damme oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda John Hyams otururken filmin türü ise 3 Boyutlu Film izle, Aksiyon Filmi izle, Fantastik Filmi izle, Türkçe Dublaj Film izle, Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir

Evrenin Askerleri 4 İntikam Günü Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder