26 Temmuz 2013 Cuma

Borsaya Saldırı Filmini Full izle


bailout-the-age-of-greed

Bailout: The Age of Greed filmi Türkiye’de Borsaya Saldırı ismi ile vizyona girdi. 2013 yılı filmleri arasında kendine önemli bir yer bulacak gibi duruyor. Borsaya saldırı filmini sitemizden 1080p görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz. Dil seçeneği olarak Türkçe altyazı şuan aktif. Dublaj yakın zamanda gelecektir. Filmin konusu ile ilgili birşey yazacakken sinemalar.com’da aşağıdaki yorumu gördüm. Direk sizler ile paylaşmak istedim.
1929′dan beri yaşanmış en büyük finansal kriz, işsiz ve fakir kalan yüz milyonlar kesesini doldurup daha zengin ve daha güçlü olan yüzbinler. Margin Call filminde krizin iç yüzünü finans şirketlerinin kirli politakalarını ayrıntılı şekilde görmüştük, Up in the Air’da ise sistemin insanları nasıl yuttuğunu insanı nasıl insanlara karşı kullandıklarını ve dişlilerin parçalarını başarıyla ele almışlardı.Filmimizde ise John Q’da olduğu gibi birileri için tek gecelik eğlence parasının başka insanlar için yaşamla ölüm arasındaki fark olmasından yola çıkıp Jim Baxfordun elinden herşeyinin alınmasını izliyoruz.Bir noktadan sonra Jim’i hayata bağlayan herşey yok olmuşken sırtından para kazanan bu işin mübesillerinin köşe olması Jim’i bir adalet aramasına itiyorki Paul Kersey’le( Death Wish) Travis Bickle(Taxi Driver) arasında bir yerde duruyor adalet arayışı.Filmin bütçesi küçük oyuncu kadrosu hatta performanslarıda öyle ama hem dramayı hemde adalet arayışını yüreğinizde hissediyorsunuz.
Bailout: The Age of GreedBorsaya Saldırı Filmini Full izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı olarak belirlenmiş ve kadrosunda Dominic Purcell, Edward Furlong, Erin Karpluk oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Uwe Boll otururken filmin türü ise 2013 Filmleri İzle, Dram Filmi izle, Gerilim Filmi izle, Türkçe Alt yazılı Filmler, Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir

Borsaya Saldırı Filmini Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder